O noua ruta pentru biciclisti, intre parcurile Tineretului si Herastrau, va fi inaugurata joi

O noua ruta pentru biciclistii din Capitala, pe traseul Parcul Tineretului – Piata Unirii – Piata Universitatii – Piata Romana – Piata Victoriei – Parcul Herastrau, va fi inaugurata joi, informeaza reprezentantii Primariei Capitalei.o noua ruta

Pasionatii de biciclete vor putea participa, joi, incepand cu ora 18.00, la Marsul Cicloteque, care se va desfasura pe noua ruta pentru biciclisti intre Parcul Tineretului si Parcul Herastrau. La marsul biciclistilor va participa si primarul Capitalei Sorin Oprescu, care va da startul participantior si apoi va pedala alaturi de acestia.

Tot joi Cicloteque va deschide doi noua centre de inchiriat biciclete, in Parcul Tineretului (intrarea Sincai) si Parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle).

Cicloteque este un proiect demarat in august 2008 de asociatia MaiMultVerde si UniCredit Tiriac Bank, in parteneriat cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, si isi propune o solutie directa de transport alternativ pentru a reduce emisiile cauzate de traficul rutier.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *