Oaspetii hotelului Athenee Palace Hilton pot schimba multe cu putin maruntis

Hilton din Bucuresti au ocazia sa foloseasca restul de bani, maruntisul, pentru a face diferenta in viata copiilor defavorizati din Romania, in cadrul campaniei anuale de strangere de fonduri organizate de Fundatia pentru Comunitate Hilton. “Small Change, Big Difference” (Bani marunti, diferenta mare) va rula in Romania in lunile octombrie, noiembrie si decembrie ale acestui an. Campania invita oaspetii hotelurilor selectate din portofoliul de branduri Hilton Worldwide sa adauge 1 euro, sau echivalentul in lei, la nota de plata pentru cazare. Multumita generozitatii acestor oaspeti, campania a adunat de la prima editie din 2004, peste 1 milion de Euro in scopuri caritabile de ajutorare a copiilor.

Toate fondurile stranse in campania din Romania vor fi folosite in sprijinul Asociatiei Ovidiu Rom, un ONG a carei misiune este de a facilita accesul copiilor saraci la educatie. Ovidiu Rom lucreaza impreuna cu autoritatile locale si ajuta copiii din familiile defavorizate sa mearga la gradinita si sa reuseasca la scoala.

Linda Griffin, General Manager al Athenee Palace Hilton Bucuresti, spune, “Aceasta campanie merita toata increderea si sper ca oaspetii nostrii generosi ne vor sprijini si de aceasta data. Alegand sa adaugam in mod optional 1 Euro sau 4 Ron la nota de plata, putem ajuta Ovidiu Rom sa asigure copiilor defavorizati suportul necesar.

Impreuna putem face ca maruntisul din buzunarul fiecaruia sa faca o diferenta reala in viata copiilor”. La aceasta campanie vor participa 128 hoteluri din portofoliul de branduri Hilton in 17 tari.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,164FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente