Obiecte de arta din deseuri reciclate, expuse la Cluj-Napoca

Obiecte de arta din deseuri reciclate, expuse la Cluj-Napoca
Obiecte de arta din deseuri reciclate, expuse la Cluj-Napoca

Weekendul acesta, clujenii pot admira o expozitie realizata de catre studentii de la Universitatea de Arte Plastice si Design din materiale reciclate. Scopul actiunii este cresterea gradului de constientizare a cetatenilor referitor la colectarea separata a deseurilor.Obiecte de arta din deseuri reciclate, expuse la Cluj-Napoca – FOTO

Mai multe obiecte sunt expuse, in Iulius Parc, printre care o canapea de carton, un potret in borcane, cateva lampi din pahare de plastic si o umbrela din doze de bere. La realizarea lor s-au folosit 40 kg carton si hartie, 15 kg metal, 10 kg sticla si 3 kg plastic.

Expozitia face parte dintr-o campanie de informare a publicului din cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor inj udetul Cluj” (SMID). Artistii care au lucrat la instalatii suntOtilia Adam, Ruxandra Moldovan si Victor Petric. „Aceasta experienta a fosteducativa si plina de lucruri noi.Pe perioada proiectului am descoperit noi tehnici de manipulare a materialelor reciclabile si am gasit noi functionalitati ale acestora. Ne dorim ca obiectele expuse sa atraga atentia asupra importantei separarii deseurilor si sa determine oamenii sa le colectezeasa cum trebuie”, a declarat Otilia Adam.

Campania SMID se va desfasura pana in luna septembrie. Expozitia studentilor poate fi admirata pana in 21 iulie.

 

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,209FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente