Obrejita Gazon peste vechea groapa de gunoi

Vechea groapa de gunoi a comunei Obrejita a fost inchisa, iar peste aceasta a fost nivelat un strat de pamint, care a fost insamintat cu gazon. obrejita

Primarul localitatii, Nicu Pardos, a spus ca a luat aceasta decizie pentru a reda terenul circuitului natural, dar si pentru a infrumuseta zona.

Edilul a mai precizat ca a amenajat deja o platforma unde este depozitat gunoiul de grajd, acest lucru fiind posibil in zilele de marti si simbata, in intervalul orar 8.00-20.00, sub atenta supraveghere a viceprimarului Laurentiu Anica.

Cit priveste gunoiul menajer, acesta este preluat in fiecare zi de miercuri din fata casei fiecarui cetatean, contra sumei de 5 lei pe luna.

“Platforma veche de gunoi a fost inchisa si pus gazon peste. Am facut una pentru gunoiul de grajd, cu gard si incuiata cu lacat, existind un grafic cind locuitorii pot duce gunoi acolo. Am semnat un contract de inchiriere cu o societate care preia gunoiul menajer din fata gospodariilor localnicilor, pentru suma de 5 lei pe luna. Cred ca in prezent sint in jur de 500 de gospodarii care beneficiaza de acest serviciu de salubrizare. Mai avem insa si cetateni care sint certati cu legea si duc gunoiul menajer la platforma pentru gunoiul de grajd. Altii nu vor sa dea gunoiul si sa achite acea taxa. Am fost si i-am avertizat, daca nu vor respecta legea vor fi amendati”, a declarat Nicu Pardos, primarul din Obrejita.

Sursa: Monitorul de Vrancea

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente