Doar doua zile pana la incheierea celei de-a treia editii a campaniei „Olimpiada Deseurilor”

Olimpiada Deseurilor
Olimpiada Deseurilor

Organizata de Gremlin, cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, Comisariatului Judetean Constanta al Garzii Nationale de Mediu si al Primariei Municipiului Constanta, campania Olimpiada Deseurilor se desfasoara in perioada 14 mai – 14 iunie, oferindu-le claselor inscrise in campanie ocazia sa colecteze selectiv si sa fie premiate.

Pana la sfarsitul saptamanii echipele Gremlin vor ajunge in cele 29 de scoli din judetul Constanta, inscrise la cea de-a treia editie a campaniei „Olimpiada Deseurilor” pentru a prelua cantitatile de deseuri reciclabile si pentru a le oferi premii instant tuturor elevilor ce au colectat selectiv.

„Rezultatele obtinute pana in prezent la scolile de unde au fost realizate colectarile denota o implicare semnificativa a celor peste 5.000 de elevi din cele 218 clase participante si ne determina sa depunem toate eforturile pentru continuarea actiunilor de acest tip”, a declarat Aurora Olescu, administratorul companiei Gremlin.

Campania „Olimpiada Deseurilor” reprezinta o oportunitate pentru elevii din clasele I-VIII din judetul Constanta de a isi insusi bunele practici in vederea reciclarii, precum si de a castiga premiile oferite de organizatori.

In cadrul editiei de anul acesta clasele inscrise in campanie au trebuit sa colecteze o cantitate totala de minim 70 kilograme de deseuri pentru cele 5 categorii de deseuri ce fac obiectul campaniei: hartie, PET, doze, baterii si deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE).

Pe data de 20 iunie, in cadrul unui spectacol, vor fi decernate trofeele „Hartiuta Draguta”, „PETa Circumspecta”, „DOZAta Coafata”, „Calculatorasul cel voinic”, „BATi cel viteaz” si „Trofeul Olimpiada Deseurilor 2013”  claselor ce vor colecta cele mai mari cantitati pentru fiecare categorie de deseuri in parte.

Vizita la fabrica de hartie Comceh din Calarasi, fabrica de doze Can Pack, sediul Gremlin, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii din Constanta, Muzeul Delta Dunarii Tulcea sau o tabara la munte pentru toata clasa sunt doar o parte din premiile pe care clasele castigatoare le vor primi din partea organizatorilor.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente