Olimpiada internationala pentru proiecte de mediu din Turcia

Olimpiada interna?ional? pentru proiecte de mediu din Turcia
Olimpiada internationala pentru proiecte de mediu din Turcia
Olimpiada internationala pentru proiecte de mediu din Turcia

Ieri, in cadrul sedintei de Consiliu, alesii locali si-au rezervat un moment dedicat celor doi elevi care au reprezentat cu cinste Turda si judetul Cluj, la olimpiada internationala pentru proiecte de mediu desfasurata la Istambul, Turcia.

Cei doi sunt Flaviu Moldovan si Mihai Vana, elevi in clasa a XII-a la Colegiul Tehnic Turda, pregatiti de profesorul Andreea Florea. Acestia s-au clasat pe locul II cu proiectul „Mai verde – Energia Fotovoltaica” reusind sa impresioneze juriul international.

Elevii au fost insotiti ieri de directorul Colegiului Tehnic Dumitru Mateescu, care a multumit consilierilor locali pentru diploma de merit daruita si pentru aprecierile aduse celor implicati in proiect.

Premierea a fost facuta de consilierul Dorel Corpodean, presedintele Comisiei de invatamant, cultura, sanatate, tineret, sport si turism. La randul sau, consilierul liberal Cristian Felezeu a sugerat ca cei doi elevi care au adus argintul pentru Romania, sa primeasca si un sprijin financiar ca semn de recunostinta din partea Consiliului Local.

„In primul rand vreau sa va multumesc pentru sprijinul acordat initial… Juriul a fost format din 12 tari, poate daca erau mai multi oameni in juriu care sa aiba o cultura tehnica mai bine definita, cred ca am fi ajuns si pe locul I. Pentru noi este a doua participare la o olimpiada internationala, pentru ca acum 5 ani la olimpiada de mecatronica am reusit sa ne clasam pe locul 7, iata ca de aceasta data am fost mult mai apreciati” explica directorul Colegiului Tehnic Dumitru Mateescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *