Omorat de mistretul pe care il bracona

0
432
Omorât de mistre?ul pe care îl bracona
Omorât de mistreţul pe care îl bracona
Omorat de mistretul pe care il bracona
Omorat de mistretul pe care il bracona

Descoperire macabra facuta ieri dimineata de localnicii din satul Hirisesti intr-o padure din apropiere in care zacea fara suflare de mai multe zile trupul neinsufletit al unui barbat din zona.

Gheorghe Belu nu mai fusese vazut de vecinii sai de miercurea trecuta, dar oamenii nu si-au facut griji prea multe pentru el la inceput. Stiau ca mai pleaca prin padure si sperau ca el sa se intoarca, dar ieri dimineata au pornit in cautarea lui cand au observat ca acesta nu mai da niciun semn de viata. Pensionarul a fost descoperit la circa un kilometru si ceva in padurea de la marginea satului situat pe raza orasului Novaci. Sub trupul neinsufletit al acestuia se afla un porc mistret care inca mai avea un cutit infipt in gat, semn evident ca omul si animalul se luptasera inainte de a-si gasi amandoi sfarsitul. „Nu l-am mai vazut de vreo 3-4 zile si am vorbit cu cativa vecini sa venim sa-l cautam. Nu stiam unde se afla, dar banuiam ca vine pe aici. Am dat de hainele lui, mai intai, si apoi am observat ca el era cazut peste un porc mistret. Nu mai misca si atunci am fugit repede in sat sa anunt oamenii si sa sunam la Politie.

De el nu m-am apropiat ca mi-era clar ca e mort si mi-era frica. Ma mir ca nu au venit alte animale pana acum sa-l devoreze”, a spus Marian Catrinoiu, tanarul din Hirisesti care a facut macabra descoperire. Tot satul s-a strans apoi in padurea cu pricina, in ciuda terenului greu accesibil si a namolului produs de ploile din ultima vreme oamenii venind sa vada ce s-a intamplat. Criminalistii au venit si ei la fata locului, ei descoperind langa cadavrul lui Belu si o secure pe care, probabil, acesta o folosea pentru a se lupta cu animalele salbatice. In batalia cu mistretul pare sa nu-i fi fost suficienta. Pe corp barbatul avea numai vanatai, semne evidente ale unei lupte cu animalul salbatic. Localnicii si reprezentanti ai fondului de vanatoare din zona spun ca barbatul era cunoscut ca avand pasiunea de a prinde animale salbatice, in special porci, niciodata nefiind insa prins pentru a suporta rigorile legii. Acum natura pare sa-si fi facut singura dreptate, din patania sa putand sa invete si altii care isi incearca norocul in fata salbaticiunilor, iar in zona in care a fost gasit cadavrul fiind descoperite alte cinci capcane ce fusesera instalate acolo pentru prinderea unor animale salbatice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.