Omul ReInverzeste locul la Gradina Botanica / sambata 7 septembrie

Omul ReÎnverze?te locul la Gr?dina Botanic? / sâmb?t? 7 septembrie
Omul ReInverzeste locul la Gradina Botanica / sambata 7 septembrie
Omul ReInverzeste locul la Gradina Botanica / sambata 7 septembrie

Asociatia Salvati Dunarea si Delta va invita sambata, 7 septembrie, incepand cu orele 10.00, la cea de-a doua actiune de voluntariat din cadrul proiectului Omul REinverzeste locul!, care va avea loc la Gradina Botanica, soseaua Cotroceni , nr. 32, Bucuresti.

Cel de-al doilea castigator al concursului Omul ReInverzeste locul!, asociatia Team Work, a propus o actiune de reamenajare a unui spatiu destinat copiilor. Activitatile propuse sunt: curatarea spatiului, reconditionarea mobilierului public din zona destinata copiilor, cat si  imbunatatirea locului cu seturi de cosuri de gunoi compartimentate pentru colectare selectiva.

Gradina Botanica este vizitata in medie de cca. 9000 de persoane lunar, iar Gradina Copiilor este un spatiu indragit de catre vizitatori. Din pacate, in ultima vreme, gradina s-a degradat.  Prin aceasta actiune, ne propunem sa amenajam si sa reinverzim locul, astfel incat sa redevina locul indragit al copiilor.

Actiunea face parte din proiectul Omul REinverzeste locul!, implementat de Asociatia Salvati Dunarea si Delta, in parteneriat cu Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis, sprijinit de Ministerul Educatiei Nationale si sustinut de Dorna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *