Ora Pamantului la Botosani

  0
  469
  Calendarul complet al evenimentului Ora Pământului, la Iasi
  Ora Pamantului la Botosani
  Ora Pamantului la Botosani

  Municipiul Botosani se implica din nou, anul acesta, pentru a cincea oara consecutiv, in campania de mediu „Earth Hour”.

  In acest an, pe data de 23 martie, milioane de oameni, institutii si companii sting luminile timp de o ora, alaturandu-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour. Cladirea Primariei Botosani, precum si a institutiilor din subordinea institutiei isi vor stinge luminile facand astfel loc unor manifestari care vor aduce buna-dispozitie.

  Pentru o implicare mai puternica, in comparatie cu anii trecuti, municipalitatea a lansat ONG-urilor botosanene o provocare pe care au primit-o cu entuziasm. Astfel, botosanenii sunt asteptati pe data de 23 martie, in intervalul orar 20.30-21.30, la o serie de actiuni menite sa traga un semnal de alarma privind risipa consumului de energie electrica pe care il facem zi de zi.

  Actiunile la care sunt invitati botosanenii sunt:

  1. „Animatie stradala Glow in the dark ” – Harlem Shake organizat de Asociatia B-RIGHT Media Botosani si trupa Evolution Crew.

  2. Asociatia Culturala Amfiteatru-2006, in parteneriat cu Atelierul de Teatru al Colegiului National „Mihai Eminescu” din Botosani – Tema: „Terra – planeta noastra, sa-i daruim o ora”.

  3. „Alaturi de prieteni” – moment muzical organizat de Asociatia Vis de Artist.

  4. Editare si distributie ziar dedicat campaniei Earth Hour, actiune organizata de Centrul Europe Direct Botosani.

  5. „O ora fara calculator!” – actiune desfasurata de Asociatia Culturala Adrian Enache – Editare Ziar Buzz cu ocazia marcarii Earth Hour 2013.

  6. „Impreuna cu parintii protejam mediul”, organizat de Asociatia Scoala si Familia.

  7. Asociatia Ne Trebuie Speranta – Actiuni desfasurate de copiii cu Sindrom Down si alte afectiuni psihice cu ocazia marcarii Earth Hour si incurajarea populatiei la actiunile de mediu.

  8. Liceele Dimitrie Negreanu si Grigore Antipa – FlashMob cu ocazia Earth Hour.

  9. Consiliul Judetean al Elevilor Botosani – Actiuni stradale cu ocazia Earth Hour 2013.

  10. Asociatia pentru Dezvoltare Durabila OPTIM in parteneriat cu Liceul Dimitrie Negreanu – Actiuni desfasurate cu ocazia Earth Hour 2013.

  11. Asociatia Cheia Sol – Program artistic desfasurat cu ocazia Earth Hour 2013.

  12. Asociatia pentru copii „Il Girotondo” – actiuni specifice de stingere a luminilor in intervalul amintit din ziua de 23 martie, plus alte actiuni menite sa traga un semnal de alarma vizavi de problemele cu care se confrunta mediul inconjurator.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.