Ora Pamantului Slatina

  0
  352
  Muzeul Naţional Brukenthal marchează "Ora Pământului"
  Ora Pamantului Slatina

  Locuitorii judetului Olt sunt invitati, maine, sa se alature evenimentului international de protejare a mediului inconjurator „Ora Pamantului”.

  Cetateni, institutii publice sau private pot participa la eveniment printr-un simplu gest: acela de a stinge lumina pentru o ora in intervalul orar 20.30 – 21.30. „Prin acest gest, oamenii arata ca le pasa de natura, sustinand economisirea de energie electrica prin mijloace simple. Acest gest este un angajament simbolic pe care ar trebui toti sa-l adoptam pentru a reduce impactul negativ asupra mediului. Fiti alaturi de alte milioane de oameni prin acest gest simbolic pentru protejarea mediului inconjurator si a planetei noastre implicit!”, este mesajul Agentiei pentru Protectia Mediului Olt.
  Evenimentul a fost initiat de un ONG international din domeniul protectiei mediului in 2007 si de atunci este organizat in fiecare an in ultima sambata a lunii martie. A pornit din Australia si a ajuns sa aiba peste un miliard de sustinatori din toata lumea.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.