Organizatiile de tineret incheie acord pentru mediul inconjurator

Organizațiile de tineret încheie acord pentru mediul înconjurător
Organizatiile de tineret incheie acord pentru mediul inconjurator
Organizatiile de tineret incheie acord pentru mediul inconjurator

La data de 12 martie, reprezentantii organizatiilor politice de tineret din judet vor semna oficial „Acordul pentru mediul inconjurator al organizatiilor politice de tineret din judetul Bistrita-Nasaud”, care va fi valabil pana la data de 12 martie 2020.

Evenimentul are loc in sala de sedinte a Primariei Bistrita, de la ora 10:00 si participa Presedintele TSD- Bogdan Ivan Gruia, Copresedintii TNL- Florin Moldovan si Alexandra Mikle, Presedintele TNPR- Vasile Bindea, Presedintele OT PMP- Iulia Egyed, Presedintele TER- Teodor Marza, Presedintele TLR- Florin Putura, Presedintele UDTM- Zoltán-Sipos Tímea si Presedintele TPP-DD- Alin Chira.

„Acordul pentru mediul inconjurator al organizatiilor politice de tineret din judetul Bistrita-Nasaud, vine in contextul in care politica Uniunii Europeane considera o obligatie a statelor membre de a elabora planuri de protectie a mediului inconjurator. Astfel se doreste realizarea unor actiuni, in acest sens, pe termen lung, pana in 2020, in judetul Bistrita-Nasaud, prin intermediul organizatiilor politice de tineret.

Preocupati de asigurarea unui mediu inconjurator curat, prin acest Acord se doreste initierea de activitati si proiecte care sa promoveze dezvoltarea durabila, protectia mediului, imbunatatirea calitatii acestuia si vietii locuitorilor din judetul Bistrita-Nasaud”, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Acordul se refera in principal la doua tipuri de activitati specifice: ecologizarea si impadurirea unor zone afectate.

„Ca urmare a semnarii Acordului, sambata 14 martie 2015, va avea loc prima actiune de ecologizare, incepand cu ora 10:00″, potrivit aceluiasi document.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *