Paleologu: Ma consider un fel de ecologist de dreapta. Culoarea verde corespunde cu viziunea mea

Paleologu: Ma consider un fel de ecologist de dreapta. Culoarea verde corespunde cu viziunea mea

Candidatul PDL pentru Primaria Sectorului 1, Teodor Paleologu, a declarat joi ca el se considera „un fel de ecologist de dreapta” si de aceea culoarea verde a PDL din campania electorala il satisface „in integrime”.

„Culoarea verde corespunde cu viziunea pe care o am despre politica urbana de care avem nevoie, spatii verzi, scaderea poluarii, biciclete, oras prietenos, spatii publice generoase si prietenoase. Un oras pentru oameni, nu pentru roboti sau masini!”, a explicat Paleologu.

El a aratat ca are „o foarte puternica sensibilitate ecologica”. „Am o foarte puternica sensibilitate ecologica si chiar ma consider un fel de ecologist de dreapta, in sensul ca, in viziunea mea, mediul si patrimoniul merg mana in mana. Din punctul meu de vedere, aceasta alegere ma satisface in intregime, pentru ca are un sens legat de politica pe care o vreau eu, cel putin, in Bucuresti”, a mai spus Paleologu.

Presedintele PDL Bucuresti, Eena Udrea, a anuntat, joi, ca verdele va fi culoarea de campanie a PDL la alegerile din Capitala, aratand ca aceasta culoare semnifica tinerete, forta, speranta si innoire.

Citeste si: Udrea: Culoarea de campanie a PDL la alegerile din Capitala va fi verdele. Semnifica tinerete, forta
„Culoarea de campanie va fi verdele. Este o culoare care semnifica tinerete, forta, este o culoare luminoasa care arata deschiderea pe care noi o avem pentru bucuresteni, este o culoare calda, prietenoasa. In primul rand cred ca este speranta si innoire”, a precizat Udrea.

Lucian Iliescu, Sulfina Barbu si Cristian Atanasoaei au fost anuntati, joi, drept candidatii PDL la sectoarele 2, 4 si 5, de catre presedintele organizatiei democrat-liberale din Capitala, Elena Udrea.

Presedintele PDL Bucuresti a amintit ca, pentru functia de primar general al Capitalei, candidatul PDL este Silviu Prigoana, iar pentru primaria Sectorului 1 – Teodor Paleologu, pentru primaria Sectorului 3 – Liviu Negoita, pentru primaria Sectorului 6 – Cristian Poteras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *