Parada costumelor din materiale reciclabile, la Slatina

Sala de festivitati a Palatului Copiilor din Slatina va gazdui vineri, 27 februarie, ora 10.30, parada costumelor din materiale reciclabile. Activitatea se numeste “Parada Eco” si face parte dintr-un proiect educational interjudetean Olt-Dolj, numit “Impreuna pentru un mediu mai curat”.
materiale reciclabile
In acest proiect sunt implicate trei unitati de invatamant din Slatina si doua din judetul Dolj. Copiii din Slatina care vor participa la aceasta parada, apartin Gradinitei cu program normal nr.16, Gradinitei cu program normal nr.4 si Scolii Generale “George Poboran”. Judetul Dolj aduce pe scena Palatului Copiilor din Slatina copiii de la Scoala cu clasele I-VIII Malu Mare si de la Gradinita cu program normal Malu Mare.

Costumele micutilor sunt confectionate de cadrele didactice impreuna cu copiii de la gradinite. Va exista, de altfel, si o expozitie de martisoare din materiale naturale si ecologice. “Vom organiza vineri, 27 februarie, de la ora 10.30, in sala de festivitati a Palatului Copiilor din Slatina, o parada care consta in costume confectionate din materiale ecologice. Activitatea face parte dintr-un proiect interjudetean Olt-Dolj. Gradinita cu program normal nr. 16 este organizatorul acestui eveniment”, a declarat Cornelia Florina Titu, directoarea Gradinitei nr. 16 din Slatina.

Sursa: Gazeta de Sud

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,220FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente