Parcari ecologice in locul fostelor garaje

  0
  488

  Primaria Bistrita si-a propus sa amenajeze in acest an peste 100 de parcari pe locul fostelor garaje care au fost desfiintate de pe domeniul public. Pe langa amenajarea parcarilor, in unele zone din municipiu au fost amplasati si stalpi de iluminat. La aceasta ora se lucreaza la o parcare ecologica pe strada Sucevei.
  In acest an, Primaria Bistrita si-a propus sa amenajeze noi locuri de parcare pentru bistriteni. In plan sunt trecute 122 de locuri noi care sunt programate a fi amenajate pe spatiile pe care erau amplasate garaje.

  Anul trecut, Primaria Bistrita a dispus desfiintarea garajelor aflate pe domeniul public pentru a crea spatii pentru noi locuri de parcare.

  Astfel, din bugetul pe 2010 al institutiei s-au alocat 206.272 lei pentru amenajarea celor 122 de locuri de parcare. Zonele in care acestea vor fi amenajate sunt situate pe sase strazi din municipiu, fiind vorba despre strada Sucevei, Aleea Tihuta, strada Colibitei, strada Tudor Vladimirescu, Intrarea Turturelelor, strada Dumbravei si strada Constantin Roman Vivu.

  Toate aceste zone in care vor fi amenajate locurile de parcare vor beneficia si de iluminat public. Societatea Electroursa se va ocupa de amplasarea stalpilor de iluminat pe aceste strazi.

  In aceste zile, angajatii se afla pe strada Sucevei, unde au montat deja sistemul de iluminat, iar la aceasta ora se lucreaza la amenajarea unei parcari ecologice.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.