Partidul Verde Alba, renaste!

  0
  539
  Partidul Verde Alba, renaște!
  Partidul Verde Alba, renaste!
  Partidul Verde Alba, renaste!

  Intalnire de taina a membrilor Partidului Verde – filiala Alba in acest sfarsit de saptamana cu scopul reorganizarii formatiunii in vederea constituirii unei noi forte tampon care sa faca o opozitie de dreapta impotriva actualei cacialmale politice care a pus stapanire pe judetul Alba.

  Primul pas al acestei intruniri a fost instituirea unui nou Birou Pemanent unde s-au reales presedintele , vicepresedintii si noii membri care vor aveea misiunea de a face din Partidul Verde o formatiune cunoscuta care v-a milita pentru o dezvoltare de lunga durata prin protejarea mediului inconjurator, a legilor si a drepturilor cetateanului. Presedintele Leonhardt Cristian si-a ales echipa formata din oameni de media, patroni si oameni care pot sa reprezinte cu demnitate cetatenii acestui judet .

  ” Sunt mandru cu noua echipa pe care am reusit sa o formez , sper ca impreuna sa reanviem doctrina verzilor si sa dam oamenilor o sansa ca prin noi sa vada nu doar o protectie a mediului inconjurator dar si o protectie sociala care in judetul Alba nu se mai simte de o buna perioada de timp . Politica noastra este de a sprijinii investitiile cautand solutiile cele mai benefice pentru comunitate” – a spus Leonhardt Cristian.

  In acest moment Partidul Verde Alba are un consilier local in comuna Vintul de Jos in persoana lui Abrudean Ioan care prin actiunile sale sa duca la dezvoltarea comunei , alaturi de o echipa de incredere.

  Dupa reorganizarea filialelor municipale si locale , noua conducere a Partidului Verde intentioneaza sa vina cu proiecte pe care sa le dea administratiei locale pentru a ajuta la dezvoltarea comunitatii .

  Biroul Permanent al Partidului Verde – Filiala Alba

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.