Paul McCartney le recomandă americanilor să spună 'nu' curcanului de Thanksgiving
Paul McCartney le recomanda americanilor sa spuna ‘nu’ curcanului de Thanksgiving

Fostul membru al grupului Beatles, Paul McCartney, vegetarian cunoscut, s-a alaturat asociatiei de aparare a animalelor Peta, facand un apel la americani sa spuna ‘nu’ curcanului de Thansksgiving, sarbatoarea de joi in pentru care vor fi sacrificate 45 milioane de pasari, relateaza AFP.

Muzicianul britanic recomanda ca americanii sa spuna ‘nu, multumesc’ curcanului pe un tricou pe care este scris sloganul si desenat curcanul de pe site-ul internet al asociatiei People for Ethical Tratment of Animals (Peta).

In acelasi timp, ii invita pe americani sa spuna ‘da’ ‘mancarurilor delicioase facute fara cruzime’ exercitata asupra animalelor, iar site-ul ofera retete vegetariene de sarbatoare.

Pese 45 milioane de curcani vor poposi joi pe mesele americanilor – si alti 22 milioane de Craciun – la Thanksgiving, sarbatoare traditionala a americanilor. De la John Kennedy, traditia este ca presedintii americani sa gratieze unul sau doi curcani in ajunul sarbatorii. Pasarile duc apoi o viata fericita in gradinile din Mount Vernon, proprietatea primului presedinte american, George Washington, din sudul capitalei federale care ii poarta numele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here