Pe 31 martie, bistritenii sunt indemnati sa stinga lumina si sa mearga pe pietonal

  0
  372
  Brasovul se alatura, si in acest an, celor aproape 5.000 de orase din intreaga lume care vor participa la Earth Hou
  Pe 31 martie, bistritenii sunt indemnati sa stinga lumina si sa mearga pe pietonal

  Pe data de 31 martie, la Bistrita va fi marcata Ora Pamantului (Earth Hour), cea mai mare manifestare de mediu din istorie, in timpul careia, oamenii sunt indemnati sa stinga luminie.
  Primarul Bistritei, Ovidiu Cretu, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa ca si-ar dori ca la finele acestei saptamani, cat mai multi bistriteni sa participe la actiune.
  Primarul cere sprijin oamenilor si le solicita ca timp de o ora, in intervalul 20:30 – 21:30 sa stinga luminile in case si sa vina pe pietonalul Liviu Rebreanu, acolo unde sunt programate o serie de actiuni menite sa marcheze aceasta zi.
  Astfel, pe 31 martie, pe pietonalul Liviu Rebreanu va avea loc un concert de muzica folk, care va fi sustinut la lumina lumanarilor.
  Mai mult, in seara aceleiasi zile, va avea loc un spectacol de acrobatii cu foc si la finele evenimentului, vor fi inaltate baloane cu aer cald.
  Bistrita a fost declarata recent si “Capitala Earth Hour”, de aici urmand sa plece si mesajul catre toate celelalte orase din Romania care au anuntat ca vor stinge luminile.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.