Peste 1200 de ciclisti la „Prima Evadare”

0
630

Ploaia nu i-a descurajat pe cei peste 1.200 de ciclisti inscrisi la cea de a doua editie a concursului „Prima Evadare” sa ia startul, azi dimineata, la maratonul ciclistic de 55 de kilometri intre Bucuresti si Snagov.marea evadare

Traseul maratonului a inclus padurile Baneasa si Tunari, zona din apropierea Platului Ghica si padurile Balotesti si Snagov. Finisul a fost la Complexul Astoria din Snagov, unde s-a organizat festivitatea de premiere si o masa pentru finalisti.

Concurentii, echipati cu casti de protectie si geci de ploaie, au asteptat cu nerabdare startul. Randurile de ciclisti s-au intins pe mai mult de 200 de metri, iar de pe margini i-au incurajat o multime de suporteri. Printre acestia s-a aflat si Vasile Costache, din comuna Moara Vlasiei, judetul Ilfov. „Am venit sa-i sustin pe fii mei, Costache Tudorel si Costache Nicolae, ambii studenti la Bucuresti. Ei stiu, de mici, Codrii Vlasiei, asa ca nu vor avea probleme cu traseul, care are un grad de dificultate mediu” a spus Vasile Costache.

Start pe muzica

Buna dispozitie a fost sustinuta de muzica DJ-ului Alex, iar MC-ul Zub a dat instructiunile de drum. La indemnul sau, inainte de pornire, toti partzicipantii au izbucnit in urale si au ridicat de doua ori, mainile in sus, in semn de incurajare.

Ciclistii au pornit la ora 10.00 din fata Academiei de Politie

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.