Pista de biciclete din pavele, unicat in tara, licitata de patru firme

0
324

De la Universitatea Agronomica si pana in Tudor Vladimirescu oficialii ieseni vor sa amenajaze o pista de bicicleta, dar care va fi amenajata pe pavele.pista de bicicleta

Patru firme s-au inscris la licitatia de astazi cu oferte sub valoarea estimata de 805.000 lei, fara TVA. Astfel, firmele Pavimente SRL din Suceava, SCCF Campulung Moldovenesc, Ted Construct si Combeton din Iasi, au depus oferte de la 690.000 la 752.904 lei. Cea mai mica oferta, a fost inaintata de Combeton, de 689.759 lei. „Termenul de realizare a pistei este de trei luni”, a spus Cosmin Coman, director in cadrul Primariei.

Acesta a precizat ca lungimea pistei este de 11 kilometri insa Coman nu a putut preciza daca pista va fi facuta pe ambele sensuri sau doar pe unul din Copou pana in Tudor Vladimirescu. Iesenii se vor plimba pe o pista unica in tara. Sefii din Palatul Roznovanu nu s-au razgandit si au scos la licitatie pista de bicilete care va fi realizata din pavele. Potrivit caietului de sarcini, avantajele folosirii pavajelor fiind: „aspectul estetic deosebit, rezistenta la uzura foarte buna datorita materialului dens, refacerea rapida a suprafetelor pavate dupa investitii la retelele subterane si recuperarea integrala la desfiintarea pavajului”.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.