Pistele de biciclete, de la vis la realitate pentru locuitorii din municipiu

  0
  312
  http://www.adevarul.ro/
  Pistele de biciclete, de la vis la realitate pentru locuitorii din municipiu

  Aradenii care folosesc zilnic bicicleta asteapta cu nerabdare ca pistele promise de autoritati sa poata fi folosite cat mai curand posibil. Primele piste amenajate vor face legatura intre cartiere si centrul Aradului si vor fi gata cel mai probabil pana la sfarsitul acestui an.

  Lucian Albu este doar unul dintre aradenii care folosesc zilnic bicicleta si care mereu trebuie sa aiba grija pe unde circula. „Folosesc bicicleta de 40 de ani. Eu m-am obisnuit cu aglomeratia. Stiu ca trebuie sa ma feresc de masini. Pistele sunt binevenite”, a spus Lucian Albu. Un alt biciclist spune ca el s-a implicat in toate actiunile de sensibilizare a autoritatilor pentru crearea de piste.

  Mobilizare generala

  „Noi cerem de mult timp sa se amenajeze locuri ca sa nu mai existe situatii in care sa fim loviti de masini. Chiar ieri s-a intamplat un astfel de incident”, a spus Dumitru Bobu. Pentru ca au fost atatea solicitari, s-a facut mobilizare generala in privinta pistelor de biciclete. Autoritatile au anuntat ca au dat startul studiului de fezabilitate privind realizarea pistelor care vor face legatura intre cartiere si centrul Aradului si ca proiectantii au la dispozitie sase luni pentru a prezenta rezultatele.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.