O planta folosita sute de ani pentru tratarea artritei reumatoide, este acum utilizata in tratarea cancerului.

0
351
O plantă pfolosita sute de ani pentru tratarea artritei reumatoide, este acum utilizată în tratarea cancerului.
O planta pfolosita sute de ani pentru tratarea artritei reumatoide, este acum utilizata in tratarea cancerului.

O planta pe care chinezii o foloseau de sute de ani pentru tratarea artritei reumatoide, este acum utilizata de medicii chinezi in tratarea cancerului.

Numita „boala secolului” datorita numarului crescand de victime in fiecare an, milioane de oameni mor anual din cauza ei. Pana acuma nu s-a descoperit un tratament eficient impotriva cancerului iar chimioterapia, extrem de daunatoare intregului organism, nu are niciun efect daca boala este foarte avansata.

Medicii au facut teste pe soareci in laboratoarele lor, asupra celulelor canceroase, folosind o planta descoperita de chinezi.

„In 40 de zile, soarecii care sufereau de cancer s-au vindecat”, au declarat specialistii, care au facut experimentul, pentru Science Translational Medicine.

Lei gong teng, planta despre care vorbim, este o planta folosita de sute de ani pentru tratarea artritei reumatoide. Experimentele reusite pe soareci ar putea fi facute si pe voluntari umani. Medicii o considera a fi un real succes in tratarea cancerului.

In urma cercetarilor efectuate, se pare ca planta ar avea in componenta ei triptolidele, substante despre care se stie ca ajuta foarte mult in lupta impotriva cancerului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.