Platforma pentru furnizarea energiei viitorului – regenerabila si eficienta

energie viitorRENEXPO ® Europa Centrala 2009″ Budapesta prezinta pentru a treia oara know-how-ul momentului
Platforma pentru furnizarea energiei viitorului – regenerabila si eficienta

Interesul in domeniul energiei regenerabile, ca parte importanta a viitoarei aprovizionari cu energie, creste in ritm constant, in special in zona Europei Centrale. Dupa marile succese inregistrate de RENEXPO ® Europa Centrala si de Sud-Est in 2007 si 2008 la Budapesta, expozitia si conferinta internationala pe tema energiilor regenerabile si a eficientei energetice in constructii si renovari va este prezentata in al treilea an sub un nou nume. RENEXPO ® Europa Centrala isi va deschide usile anul acesta in perioada 16.-18.04.2009.

Temele variaza de la bioenergie – in special investitii puternice in domeniul biogazului – pana la eficinata energetica in constructii si renovari, incalzire pe baza de sisteme solare si lemn, incluzand si domenii cum ar fi geotermia, pompele de caldura, hidroenergia si energia eoliana.

Caracterul international al targului este amplificat, in mod traditional, prin prezentarea unei tari partenere, rol pe care il va juca Germania in acest an prin punerea la dispozitie a know-how-ului actual, precum si a unei puternice retele de parteneri. Din acest motiv sunt asteptate numeroase vizite si participari ale expertilor economici, lucru care, la randul sau, va ajuta la imbunatatirea relatiilor bilaterale, la consolidarea relatiilor economice transfrontaliere si la schimbul de experienta in domeniul protectiei mediului.

Deoarece standul comun organizat anul trecut de Camera de Comert Austria (WKO) a inregistrat un succes enorm, WKO, precum si alte organizatii din Austria au sprijinit, si in acest an, participarea Austriei la targ. Germania va fi, de asemenea, reprezentata printr-un stand comun.

Intrucat subiectul caselor pasive a devenit o prioritate, ne asteptam la o prezenta puternica in acest domeniu din partea celor doua tari mentionate mai sus.

Suedia este interesata de oportunitatile de investitii si cooperare in domeniul bioenergiei, iar Franta cauta contacte in domeniul energiei eoliene si a geotermiei.

Marea Britanie se apropie de zona Europei Centrale si prevede ca va lua parte la un centru de cunostinte si competenta pentru energiile regenerabile. Prima prezentare a firmelor englezesti in cadrul ultimului targ RENEXPO ® organizat la Budapesta a fost un succes, acum fiind asteptate mult mai multe firme.

REECO mentine vii contactele din diversele domenii ale tarilor vecine, precum Romania, Slovenia, Croatia si Serbia si asteapta la vizite importante din partea delegatiilor acestor tari.

Astfel devine cel de-al treilea targ RENEXPO ® Europa Centrala din Budapesta un factor important in dezvoltarea scenei energiei regenerabile din Ungaria si din regiune.

Mai multe informatii puteti gasi online la: www.renexpo-budapest.com

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente