Array

Politia ecologica a iesit la vanatoare si da amenzi pentru nerespectarea curateniei

Politistii i-au sanctionat pe cei care au lasat gunoiul in spatiul public
Politistii i-au sanctionat pe cei care au lasat gunoiul in spatiul public

Mai multi oradeni care nu au respecat curatenia orasului au fost amendati cu amenzi cuprinse intre 500 si 2 000 de lei.  Politistii au notificat doua asociatii de proprietari din zona cartierului Nufarul, iar sapte proprietari de terenuri au fost somati in scris pentru salubrizarea terenului si tunderea ierbii.

De asemenea, au fost verificate 42 de societati comerciale, care nu detin contract de salubritate cu operatorul licentiat. In prima etapa, societatile comerciale au fost somate in scris cu privire la incheierea unui contract, iar apoi, patronii care nu se vor conforma termenului dat, vor fi sanctionate cu amenzi de la 1 500 la 2 000 lei. Cinci persoane surprinse au fost legitimate si sanctionate cu amenzi cuprinse intre 500 si 1 000 lei, iar un alt oradean a fost sanctionat contraventional pentru depozitarea pe domeniul public a  54 de saci cu moloz.

Amenzi pentru gunoi

De asemenea, in urma sesizarii telefonice primite la Dispeceratul Politiei Comunitare Oradea, agentii au constatat ca, dupa  ridicarii gunoiului menajer de pe strada Leonardo da Vinci, in jurul tomberoanelor au ramas resturi menajere neridicate. In consecinta, operatorul licentiat a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 1 000 lei.

Politia Comunitara Oradea reaminteste numerele de telefon la care cetatenii pot apela pentru a semnala situatii din sfera de competenta a institutiei 0259 969, dispecerat sau 0 800 800 518, telefonul verde.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente