14 producatori si 10 mesteri populari vor fi prezenti, de maine pana duminica, la Targul de produse traditionale si ecologice din Maramures, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti – Palatul Sutu.
Deschis de la 9.00 la 18.00, targul organizat de Asociatia de Produse Traditionale si Ecologice din Maramures reuneste producatori de branza, ceapa rosie, horinca, paine, cartofi, cozonac, produse din lapte de oaie si ciocolata de casa, toti certificati de organizatori.
In plus, va puteti delecta cu sunculite, carnati picanti, slaninuta fiarta, branzeturi pentru cei mai selectivi consumatori si multe alte bunatati, iar pentru desert va propunem faimoasele placinte de Maramures, foi cu mere, prajitura caramel, cu nuca de cocos, dobos, salam de biscuiti, prajitura cu mac.
Produsele din carne sunt traditionale, nu contin aditivi alimentari, nu contin polifosfati, nu sunt injectate.
Maramuresenii au fost primii care au organizat in 2008 targuri care promoveaza produsele traditionale si ecologice romanesti. De atunci ei se dedica neincetat calitatii inalte a produselor si sustin informarea publicului despre ceea ce inseamna bucate ecologice, traditionale, sanatoase si gustoase, potrivit organizatorilor.