Politica si rezervatia biosferei „Delta Dunarii”

Privirea lacoma a clientelei politice PNL – UDMR s-a indreptat spre plaja virgina din Delta Dunarii, singura de acest fel din Europa.

Desi pun in pericol siguranta nationala, liberalii Dinu Patriciu si Paul Cononov, Guvernator al Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii Tulcea (ARBDD), impreuna cu Ministrul Mediului Atilla Korodi au facilitat printr-o asa-zisa licitatie fotografierea si intabularea Deltei Dunarii. Licitatia a fost „castigata” de catre SC TOPO SERVICE SA, din Miercurea Ciuc si DIGICART GEODEZIAI SZOLGALTATO ES FERJLESZTO KFT din Ungaria, in conditiile in care aceasta nici nu avea dreptul sa participe.

Pentru a fotografia Delta Dunarii si litoralul acesteia (zone de interes maxim pentru siguranta nationala), firma maghiara a angajat avioane ucrainene.

Pe langa faptul ca se incalca Tratatul de Aderare la Uniunea Europeana, prin aceasta afacere frauduloasa se permite Ucrainei, tara care nu este membra a NATO, sa fotografieze frontiera unei tari NATO.

Partidul Ecologist Roman considera ca Romania si romanii nu sunt obligati sa plateasca inclusiv cu siguranta nationala, doar pentru ca un grup liberalo-udmr-ist sa bage bani in buzunare.

Solicitam autoritatilor romane, care au competenta in domeniul sigurantei nationale, sa ia masuri urgente impotriva unor astfel de practici care pot afecta inclusiv statutul Romaniei, tara membra a NATO si a Uniunii Europene.

Partidul Ecologist Roman solicita Primului Ministru Calin Popescu Tariceanu sa descurajeze prin orice mijloace actiunile dezastruoase ale colegilor si prietenilor sai care, desi sunt cetateni romani, NU au niciun fel de respect fata de legislatia si siguranta nationala a Romaniei.

In cazul in care Premierul Tariceanu nu ia masuri, demonstreaza ca face parte din acest grup de interese si, atunci, este cazul sa demisioneze si sa plece de urgenta din Executiv impreuna cu colegii sai. Asta, inainte sa faca si mai mult rau!

16 mai 2008 Biroul de presa

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente