Acasă Etichete Atilla Korodi

Eticheta: Atilla Korodi

Premiu pentru “Marea Debarasare”

Programul "Marea Debarasare", organizat de Ministerul Mediului pe tot parcursul lui 2008, a primit premiul "Campanii cu mare impact mediatic si social", in cadrul...

Politica si rezervatia biosferei “Delta Dunarii”

Privirea lacoma a clientelei politice PNL - UDMR s-a indreptat spre plaja virgina din Delta Dunarii, singura de acest fel din Europa

In atentia oamenilor responsabili din Romania

Centrala atomo-nucleara de la Belene , Bulgaria.

CAMPANIA DE COLECTARE A DESEURILOR ELECTROCASNICE, LA A DOUA EDITIE

A doua editie a campaniei de colectare a deseurilor electrocasnice se desfasoara sambata in orasele din tara cu mai mult de 20.000 de locuitori.

Elevii vor invata despre incalzirea globala

Prichindeii de gradinita, elevii si cadrele didactice vor invata despre incalzirea globala si despre protejarea mediului inconjurator.

Ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile, Attila Korodi, a semnat vineri, la Sfantu Gheorghe, conventiile de finantare pentru reabilitarea sistemelor de alimentare cu apa si...

Cele doua proiecte care vizeaza in principal modernizarea statiilor de epurare si extinderea retelei de apa si canalizare vor fi finantate cu 37 de milioane de lei, o suma record pentru infrastructura judetului Covasna. Proiectul se va derula pe parcursul a trei ani, la finele carora cele doua orase vor avea retele de apa si canalizare performante.

Masini ecologice pe soselele din Romania

Cu un motor de 180 de cai-putere care atinge suta de kilometri in 8,5 secunde, cu un aspect sport, design interior modern si dotari superioare, noul Saab BioPower 9-5, 2.0 turbo, nu pare a fi altceva decat un alt autoturism de lux pe care il vom vedea pe soselele din Romania.

Atilla Korodi inaugureaza

Dupa ce s-au plictisit bocind de mila drumurilor, puse fata-n fata cu normele europene, autoritatile incep sa inteleaga ca marea problema nu e infrastructura rutiera, ci infrastructura de mediu.

Rămâi conectat!

104,547FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole recente