Premiu pentru “Marea Debarasare”

Programul “Marea Debarasare”, organizat de Ministerul Mediului pe tot parcursul lui 2008, a primit premiul “Campanii cu mare impact mediatic si social”, in cadrul Green Business Gala 2008.
marea debarasare
Prin Programul “Marea Debarasare” au fost colectate deseuri electrice si electronice in localitatile cu peste 20.000 de locuitori si in Bucuresti. Proiectul a fost initiat de Atilla Korodi, ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile. Atilla Korodi a fost premiat si pentru Proiectul “Casa Verde”, in ciuda problemelor pe care le ridica acest proiect si despre care Jurnalul National a scris pe larg. Proiectul “Casa Verde” vizeaza inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire cu sisteme ce utilizeaza energii regenerabile.
Green Business Gala 2008, organizata de FinMedia, a premiat performantele institutiilor statului, companiilor si membrilor societatii civile care au avut initiative de dezvoltare durabila si de conservare a mediului inconjurator. Scopul evenimentului a fost acela de a constientiza autoritatile, companiile, institutiile financiare, comunitatea de afaceri si publicul larg despre importanta adoptarii de strategii “verzi”.

Sursa: Jurnalul National

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente