Premiu pentru „Marea Debarasare”

0
305

Programul „Marea Debarasare”, organizat de Ministerul Mediului pe tot parcursul lui 2008, a primit premiul „Campanii cu mare impact mediatic si social”, in cadrul Green Business Gala 2008.
marea debarasare
Prin Programul „Marea Debarasare” au fost colectate deseuri electrice si electronice in localitatile cu peste 20.000 de locuitori si in Bucuresti. Proiectul a fost initiat de Atilla Korodi, ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile. Atilla Korodi a fost premiat si pentru Proiectul „Casa Verde”, in ciuda problemelor pe care le ridica acest proiect si despre care Jurnalul National a scris pe larg. Proiectul „Casa Verde” vizeaza inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire cu sisteme ce utilizeaza energii regenerabile.
Green Business Gala 2008, organizata de FinMedia, a premiat performantele institutiilor statului, companiilor si membrilor societatii civile care au avut initiative de dezvoltare durabila si de conservare a mediului inconjurator. Scopul evenimentului a fost acela de a constientiza autoritatile, companiile, institutiile financiare, comunitatea de afaceri si publicul larg despre importanta adoptarii de strategii „verzi”.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.