Cancerul si astmul pot fi declansate de poluantii din atmosfera si de cei care contamineaza alimentele

Cancerul si astmul pot fi declansate de poluantii din atmosfera si de cei care contamineaza alimentele

Cancerul, astmul si chiar pubertatea precoce pot fi declansate de poluantii din atmosfera si de cei care contamineaza alimentele.

Durerile de cap, inflamatiile de la nivelul pielii, tusea fara motiv si chiar modificari celulare care pot duce la cancer sunt efecte ale poluantilor din aer si din alimente care patrund in organism si ne afecteaza incet, dar sigur, organismul.

Pericolul este pretutindeni

Pretul pe care il platim zilnic pentru confortul pe care il presupune traiul modern este pentru multi dintre noi, propria sanatate. Afectiuni precum cancerul, astmul si chiar pubertatea precoce pot fi declansate de poluantii din atmosfera si de cei care contamineaza alimentele.

Ne lasa fara oxigen

Efectul pe care toti il simtim atunci cand respairam aer poluat este lipsa oxigenului care ar trebui sa intretina arderile celulare normale. Senzatia de “aer irespirabil” si “insuficient” este data de faptul ca primul „instinct” al organismului este acela de a se apara de produsii toxici din aer. De aceea, produce mai mult mucus, urmat de contractarea muschilor care inconjoara caile respiratorii. Prin urmare, ne este din ce in ce mai greu sa respiram si sa luam din aer pretiosul oxigen.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente