Cancerul si astmul pot fi declansate de poluantii din atmosfera si de cei care contamineaza alimentele

  0
  430
  Cancerul si astmul pot fi declanşate de poluanţii din atmosferă şi de cei care contaminează alimentele
  Cancerul si astmul pot fi declansate de poluantii din atmosfera si de cei care contamineaza alimentele

  Cancerul, astmul si chiar pubertatea precoce pot fi declansate de poluantii din atmosfera si de cei care contamineaza alimentele.

  Durerile de cap, inflamatiile de la nivelul pielii, tusea fara motiv si chiar modificari celulare care pot duce la cancer sunt efecte ale poluantilor din aer si din alimente care patrund in organism si ne afecteaza incet, dar sigur, organismul.

  Pericolul este pretutindeni

  Pretul pe care il platim zilnic pentru confortul pe care il presupune traiul modern este pentru multi dintre noi, propria sanatate. Afectiuni precum cancerul, astmul si chiar pubertatea precoce pot fi declansate de poluantii din atmosfera si de cei care contamineaza alimentele.

  Ne lasa fara oxigen

  Efectul pe care toti il simtim atunci cand respairam aer poluat este lipsa oxigenului care ar trebui sa intretina arderile celulare normale. Senzatia de „aer irespirabil” si „insuficient” este data de faptul ca primul „instinct” al organismului este acela de a se apara de produsii toxici din aer. De aceea, produce mai mult mucus, urmat de contractarea muschilor care inconjoara caile respiratorii. Prin urmare, ne este din ce in ce mai greu sa respiram si sa luam din aer pretiosul oxigen.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.