Gardienii unei inchisori de maxima siguranta au pus mana pe un porumbel calator. Pasnica inaripata avea legat de ea un harnasament in care se aflau componentele unui telefon mobil.
porumbel
Politistii sunt convinsi ca pasarea a fost antrenata special ca sa aterizeze in inchisoare pentru ca celularul reconstituit sa ajunga in final in mainile unui temut cap al cartelurilor de droguri.

Gardienii columbieni sunt convinsi ca au o cartita printre ei. Adica un om care a crescut porumbelul in inchisoare sau l-a ajutat pe puscarias sa faca acest lucru. Nimic mai adevarat, spun si columbofilii care stiu ca un porumbel calator nu zboara decat la tinta sigura.

In mod normal, gardienii nici n-ar fi aflat de mesagerul inaripat, care ar fi trebuit sa ajunga exact acolo de unde i se daduse drumul. Dar, intr-un fel sau altul, pachetul surpriza n-a ajuns la destinatar.

Acum anchetatorii incearca sa dea de urma celui sau celor care urmau sa recupereze telefonul de la porumbel si sa-l plaseze traficantului pentru ca acesta sa-si conduca operatiunile chiar sub nasul autoritatilor.

Sursa: Stirile PRO TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here