Pre-eveniment al festivalului FanFest Rosia Montana, la Timisoara

O mana de ajutor de la Timisoara pentru Rosia Montana
O mana de ajutor de la Timisoara pentru Rosia Montana

Timisoara – Vineri, 9 august, incepand cu ora 20, la Aeternative Café, va avea loc un pre-eveniment al festivalului FanFest, unde participantii pot afla mai multe despre Campania “Salvati Rosia Montana” si pot adresa intrebari voluntarilor.

FanFest este un festival cultural si ecologic aflat anul acesta la cea de-a opta editie, ce are loc la Rosia Montana, judetul Alba, intre 15-18 august.
Festivalul promoveaza potentialul de dezvoltare alternativa si peisajul cultural si natural al Rosiei Montane, dar si sa informeze publicul tanar din Romania privind opozitia impotriva proiectului de extragere a aurului in cariera deschisa si folosind tehnologia cianurilor.

Toti artistii si interpretii se afla aici pro bono pentru sustinerea campaniei Salvati Rosia Montana si pentru a celebra diversitatea artistica si multiculturalismul.

Toate donatiile primite in urma evenimentului vor contribui la realizarea festivalului.

Protagonistii serii muzicale sunt Emil Kindlein, cunoscut chitarist timisorean, dar si artist bijutier, veselii de la Big Brothers Band si Leah Burg, o tanara de doar 17 ani cu o voce exceptionala.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente