Pre-event FanFest 2012 la Bistrita

  0
  375
  Pre-event FânFest 2012 la Bistriţa
  Pre-event FanFest 2012 la Bistrita

  Campania „Salvati Rosia Montana!” organizeaza pre-event-urile FanFest 2012 pentru a aduce mai aproape de tine acest festival, inainte de desfasurarea lui efectiva. Un astfel de eveniment va avea loc si la Bistrita, in data de 3 august, pe terasa Vama Veche.

  „Vrei sa afli cum se organizeaza un festival pro-bono? Vrei sa vezi ce inseamna voluntariatul unor oameni care fac lucruri din constiinta, simt civic si demnitate? Vrei sa stii mai multe despre Rosia Montana, FanFest si campania pentru apararea acestei minunate localitati? Vino la pre-event-urile FanFest 2012, asculta muzica buna, dezbate cazul Rosia Montana, intreaba-ne si intreaba-te: ce reprezinta Rosia Montana? De ce atat de multi artisti, scriitori, muzicieni si membri ai societatii civile vin, an de an, la FanFest, sa o apere? Daca si cum poti tu sa ajuti Rosia Montana? Si lista intrebarilor ramane, bineinteles, deschisa”, anunta organizatorii evenimentului.

  PROGRAM

  Prezentarea Campaniei „Salvati Rosia Montana”
  Discutii libere cu si despre Rosia Montana
  Concert: Sky Swallows Challenger
  After Party

  „Printr-o donatie de 5 RON (sau mai mult) sustineti si faceti posibila organizarea FanFest-ului – un festival cu intrare libera, organizat IN TOTALITATE pe baza de VOLUNTARIAT, toti artistii participand PRO BONO pentru o cauza nobila!”, mai spun organizatorii evenimentului.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.