Colectare de deseuri electrice si electrocasnice la Arad
Constănţenii au strans 80 de tone de materiale reciclabile in ultimele 8 luni
O noua campanie de colectare a deseurilor electronice in judetul Iasi

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec organizeaza o noua actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) in judetul Iasi in ziua de 28 iulie.

Astfel, sambata, de la ora 09.00, in Valea Seaca, Tatarusi si Lespezi, se vor deschide punctele de colectare provizorii, la care cetatenii pot depune aparatura veche sau uzata. Normele europene indica faptul ca, anual, cantitatea de DEEE colectata per locuitor ar trebui sa fie de 4 kg, iar Romania este inca departe de acest prag. Cetatenii sunt cei care pot face o schimbare importanta prin aducerea acestor deseuri la punctele de colectare, care vor fi deschise pana la ora 16.00 si vor fi amplasate dupa cum urmeaza: Primaria Valea Seaca, Primaria Tatarusi, Primaria Lespezi.

Pentru echipamentele electrice sau electronice voluminoase si dificil de transportat, colectarea DEEE se va derula prin preluarea gratuita de la domiciliu. Pentru detalii despre programarea transportului de la domiciliu, cetatenii pot apela numarul de telefon 0765622140, pana sambata, 28 iulie, intre orele 09.00 – 16.00.

Va fi organizata cate o tombola pentru fiecare localitate participanta. Astfel, cei din Valea Seaca pot castiga o masina de tuns iarba si cinci masini de gaurit. Tragerea la sorti si premierea castigatorilor vor avea loc sambata, de la ora 17.00, la Primaria Valea Seaca. Cei din Tatarusi pot pleca acasa cu o masina de tuns iarba si cinci masini de gaurit. Vor afla daca le-a suras norocul in cadrul festivitatii de premiere, care va avea loc sambata, de la ora 17.30, la Primaria Tatarusi. Participantii din Lespezi pot castiga o masina de tuns iarba si cinci masini de gaurit. Pentru a afla daca au castigat, acestia sunt asteptati sambata, de la ora 18.00, la Primaria Lespezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here