Prefer mancarea organica

„E foarte la moda sa fii ecologist. Sa mananci mancare eco, sa conduci masini eco, sa ajuti eco si tot asa. Atat de glamour a devenit ca nu mai stii de ce faci asta”, scrie Laura Pas-cu, purtatorul de cuvant al Auto-ritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, in numarul din luna martie al revistei Eve.

PERSOANA ECO. Persoana educata, care vrea un nou stil de viata, civilizat, igienic, sanatos si cat mai natural. Acesta este profilul consumatorului de produse ecologice.

Aparitia unor efecte metabolice nedorite induse de alimentatie a determinat tot mai multe persoane sa constientizeze cat de importanta este nutritia si sa se indrepte spre alimente cat mai pure din punct de vedere biologic, spre asa-numitele produse ecologice (numite si biolo-gice sau organice). Romanii inca prefera produsele traditionale datorita preturilor scazute in comparatie cu cele ale produselor ecologice. Totusi, Romania inca detine o mare cota de piata de produse naturale. Si aceasta datorita faptului ca romanii inca nu au cultura necesara sa introduca in agricultura substante nenaturale si care sa altereze culturile. Din aceasta cauza inca avem parte de o buna piata si de multe produse naturale. Cititi intregul articol in numarul din luna martie al revistei EVE.

Sursa: Jurnalul National

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *