Presedintele CJ Botosani, fortat sa accepte ca o firma privata sa gestioneze deseurile din Botosani

Presedintele CJ Botosani, fortat sa accepte ca o firma privata sa gestioneze deseurile din Botosani

Initiativa Consiliului Judetean de a primi acceptul Ministerului Mediului de a permite CJ-ului sa infiinteze un serviciu sau o firma care sa gestioneze colectare, transportul si depozitarea deseurilor s-a soldat cu un esec.

Florin Turcanu, presedintele CJ Botosani, a spus ca nu s-a permis asa ceva si aceasta afacere trebuie data unei firme private.
„Nu ni s-a permis nici sa infiintam un serviciu, nici sa infiintam o firma pentru asta pentru ca in contractul de finantare a proiectului este stipulat faptul ca gestionarea acestei afaceri trebuie facuta de o societate comerciala la care CJ sa nu fie actionar”, a declarat Turcanu.

In urma cu cateva saptamani, Turcanu sustinea ca vechea conducere a CJ-ului a vrut sa faca afacerea vietii cu deseuri. Acum se pare ca este fortat sa accepte asta. „Voi merge la minister si le voi spune de ce vreau sa fie infiintat serviciul si nu vreau sa vina o firma privata care sa primeasca totul gratis si doar sa incaseze banii. Cineva a vrut sa faca afacerea vietii, dar eu am fost ales de botosaneni sa muncesc pentru ei si sa le apar interesele si drept urmare nu pot lasa o firma a lui x sau y sa vina sa ia totul”, a spunea Turcanu acum cateva saptamani.
Proiectul de constructie a depozitului judetean de deseuri costa 40 milioane euro, fonduri europene.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente