Prezervativele eco: Cand faceti dragoste, ganditi-va la bufnita patata

0
477

Cand faceti dragoste fiti atenti sa nu daunati planetei!prezervative eco

O organizatie de protectia mediului care lupta pentru protectia speciilor pe cale de disparitie a distribuit in SUA 100.000 de prezervative pe gratis de Valentines Day.

Prezervativele acestea sunt ceva mai speciale insa, intrucat al doilea rol al lor, in afara de cel binecunoscut, este si salvarea animalelor.

Centrul pentru Diversitatea Biologica din Tucson, Arizona, spune ca acest eveniment vrea sa atraga atentia asupra impactului uman al suprapopularii asupra speciilor pe cale de disparitie.

Grupul a impartit sase tipuri diferite de pachete cu prezervative, cu desene originale. Oamenii se pot inscrie si intr-un concurs ce le ofera drept premiu prezervative pentru toata viata.

Sloganele prezervativelor sunt „Acoperiti cu atentie, salvati ursul polar”, „Purtati un prezervativ acum, protejati bufnita patata”.

Directorul centrului, Randy Serraglio spune ca suprapopularea umana distruge habitatul salbatic, la o rata fara precedent.

Prezervativele cu specii pe cale de disparitie sunt impartite in baruri, supermarketuri, scoli, la concerte, petreceri si alte evenimente publice din Statele Unite.

Sursa: Realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.