Prima editie a concursului de film ecologic TEEN GREEN SPIRIT intra pe ultima suta de metri

  0
  440

  green-planet-blues-logo.jpgMai sunt 9 zile pana la termenul limita de inscriere la GREEN TEEN SPIRIT, concursul primei editii a evenimentului cinematografic „eco” GREEN PLANET BLUES.

  Premiul pus in joc este in valoare de 1000 de euro si va fi inmanat castigatorului in cadrul ceremoniei de inchidere care va avea loc pe 19 ianuarie 2009 la Centrul International de Conferinte din Sinaia.

  Concursul se adreseaza tinerilor din intreaga tara in varsta de pana la 18 ani. Participantii sunt rugati sa realizeze un clip cu durata de 1 minut in care sa prezinte si sa ia atitudine fata de o problema de mediu cu care se confrunta. Fie ca e vorba despre poluarea vadurilor apelor cu gunoaie, fie despre defrisare sau smog, tinerii au libertatea de a aborda orice tema care ii preocupa. Nu exista conditii tehnice impuse, clipurile putand fi filmate si cu telefonul mobil.

  Un juriu de specialisti va alege dintre filmele inscrise, iar realizatorii celor mai bune 5 clipuri vor fi invitati la Sinaia pe intreaga perioada a evenimentului.

  Green Planet Blues doreste sa devina locul de intalnire si dialog intre generatii, intre diferitele nivele de responsabilitate, intre activisti si autoritati, intre agentii poluanti si inovatorii alternativelor ecologice.

  Filmele vor fi trimise pe adresa de e-mail [email protected], impreuna cu numele complet, localitatea, adresa de e-mail si numarul de telefon ale participantului, pana pe data de 14 ianuarie 2009, inclusiv.

  Informatii suplimentare despre concursul GREEN TEEN SPIRIT si despre GREEN PLANET BLUES se gasesc pe site-ul oficial www.greenplanetblues.ro.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.