Primaria Alba Iulia ii va sprijini pe elevi in initiativa igienizarii si salubrizarii albiilor si cursurilor raurilor

  0
  455
  Primăria Alba Iulia îi va sprijini pe elevi în iniţiativa igienizarii şi salubrizării albiilor şi cursurilor râurilor
  Primaria Alba Iulia ii va sprijini pe elevi in initiativa igienizarii si salubrizarii albiilor si cursurilor raurilor

  Primaria Alba Iulia ii va sprijini pe elevi in initiativa igienizarii si salubrizarii albiilor si cursurilor raurilor de pe raza orasului. Necesitatea protejarii mediului si respectul fata de natura este tema aleasa pentru „Scoala Altfel”, de catre elevii de la Colegiul National „Horea, Closca si Crisan”, Liceul Sportiv, Colegiul Tehnic „Apulum”, Colegiul Tehnic „Alexandru Domsa” si Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia.

  Harta activitatilor de salubrizare a malurilor raurilor si a unor perimetre cu deseuri depozitate necorespunzator cuprinde zonele: podul rutier peste Ampoi, pod rutier Drambar – Cartier Ampoi, Cartier Ampoi – Cartier Barabant, Schit.

  Campania incepe in ziua de 2 aprilie cand primii 535 de elevi, de la Liceul Sportiv, vor face curat in zona podului rutier de peste raul Ampoi iar in urmatoarele zile alti 650 de elevi de la institutiile liceale amintite vor continua actiunea.

  „Initiativa adolescentilor se fundamenteaza pe sprijinul cetatenilor si conduita de viata a fiecaruia. Cu toate astea, trebuie sa admitem ca spiritul etic si moral lipseste uneori cu desavarsire. Legamantul cu natura si mediul inconjurator reprezinta sustinerea neconditionata atat din partea autoritatilor cat si din partea locuitorilor a unui comportament responsabil fata de oras. Din pacate unele atitudini, care din fericire in momentul de fata sunt izolate si nu reprezinta un motiv de maxima ingrijorare, dezonoreaza ambitiile, munca si astfel de actiuni de voluntariat, dar si respectul majoritatiicetatenilor fata de valorile certe de convietuire”, spune Mihai Coser, purtator de cuvant al administratiei locale.

  Tot in saptamana dedicata „Scolii altfel” aproximativ 1.000 de elevi vor lua parte la una dintre cele mai mari actiuni de plantare desfasurata pe raza municipiului Alba Iulia.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.