Primaria pe tusa, ecologistii la atac

  0
  430

  „Agentii verzi” ai Asociatiei ecologiste Agent Green au curatat ieri copacii „inzorzonati” din Sectorul 3 al Capitalei. Desi autoritatile locale au fost instiintate, cu mai multe zile inainte, ca toate strazile si bulevardele din vor fi luate „la puricat” de ecologistii deranjati de materialele atarnate sau montate cu rea stiinta pe trunchiurile copacilor din Sectorul 3, Primaria nu a acordat atentia cuvenita.
  ecologie urbana
  Astfel ca voluntarii au purces la strans de cuie, suruburi si pancarte de pe trunchiurile aproape bolnave ale copacilor de pe bulevardele Unirii, I.C.Bratianu si Corneliu Coposu, precum si de pe strazile Traian, Decebal si Calarasilor, urmand ca celelalte zone din sector sa primeasca atentia cuvenita in urmatoarele zile. Materialele adunate duminica urmau sa fie transportate la containere special amenajate pentru colectarea separata a deseurilor.

  Campania „Elibereaza copacii”, lansata luna trecuta de Agent Green, in parteneriat cu Snack Attack si Ford, a ajutat, pana in prezent, la curatarea – de indicatoare, reclame, lanturi, piroane etc – a unui impresionant numar de 300 de copaci din sectoarele 1, 2 si 3. Desi in unele locuri autoritatile nu s-au implicat, actiunile Agent Green au avut un real succes in masura in care ele au incurajat populatia sa ajute copacii sa respire liber. Astfel ca, in Sectorul 5 al Capitalei, doi tineri au avut initiativa de a urma exemplul „agentilor verzi” si de a demonta, singuri, cateva zeci de de reclame infipte in trunchiuri in Drumul Taberei si Bulevardul Timisoara.

  Sursa: Jurnalul National

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.