Primaria Sibiu va relua programul de trasare a pistelor pentru biciclete pe strazile din cartiere

  0
  355
  Primăria Sibiu va relua programul de trasare a pistelor pentru biciclete pe străzile din cartiere
  Primaria Sibiu va relua programul de trasare a pistelor pentru biciclete pe strazile din cartiere

  Primaria Sibiu va relua programul de trasare a pistelor pentru biciclete pe strazile din cartiere, in prezent, fiind trasati aproximativ 42,7 kilometri.

  In etapa din aceasta primavara, vor fi marcati inca 14,3 kilometri de pista, pe urmatoarele strazi: Henri Coanda, pe tronsonul dintre strada Semaforului si sensul giratoriu de la iesirea spre centura, strada Oituz, Calea Dumbravii (portiunea dintre strada Lomonosov si Bulevardul Mihai Viteazu), strada Lomonosov (sens unic), strada Gh. Dima (sens unic), strada Argesului, strada Avrig, panta Cristianului, strada Maramuresului, strada Lunga, strada Rusciorului, Calea Surii Mari (de la viaduct pana la magazinul OBI).

  De asemenea, dupa efectuarea reparatiilor la carosabil, vor fi trasati alti sase kilometri pe strazile Hipodromului, Rahovei (pe tronsonul dintre Bulevardul Vasile Milea si Bulevardul Mihai Viteazu), strada Nicolaus Olahus si pe strada Stefan cel Mare (de la strada Balea la strada Revolutiei).

  La acestea se vor adauga pistele pe strazile care se afla in reabilitare si care sunt prevazute a fi amenajate de catre constructor, prin contractul de lucrari, un exemplu fiind Calea Cisnadiei.

  Pistele vor fi amenajate prin marcaj cu linie portocalie. DPC va reface marcajele la pistele existente incepand de luni, 9 aprilie, iar noile piste vor fi marcate pana la sfarsitul lunii mai.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.