Primaria Targu-Jiu ajuta „Patrula de Reciclare”

Primaria Targu-Jiu ajuta „Patrula de Reciclare”
Primaria Targu-Jiu ajuta „Patrula de Reciclare”

Primaria Municipiului Targu-Jiu caseaza deseuri de echipamente electrice si electronice pentru a sustine misiunea ecologica a elevilor si profesorilor inscrisi in programul national de educatie de mediu „Patrula de Reciclare”, care promoveaza obiceiul colectarii selective a astfel de deseuri.

„Avem deja o traditie in a colecta selectiv, iar Asociatia RoRec ne-a sprijinit foarte mult in acest sens, lucru pentru care le suntem recunoscatori. Avem acum misiunea de a aduce alaturi de noi si alti parteneri care sa sustina eforturile tinerilor nostri gorjeni, agenti ai «Patrulei de Reciclare». Avem responsabilitatea mai ales de a ne educa tinerii in ideea de a respecta si a proteja natura”, a declarat Florin Carciumaru, primarul municipiului Targu-Jiu.

Totodata, si targujienii pot scapa de aparatura electrica si electronica printr-un simplu apel la Tel Verde 0800 444 800, disponibil zilnic de la 9:00 la 17:00, gratuit din orice retea. Apeland acest numar, atat cetatenii, cat si firmele sau institutiile interesate, pot face o programare de preluare gratuita de la domiciliu sau sediu, a deseurilor electrice si electronice.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,220FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente