Printul Charles si Camilla au o resedinta ecologica in Wales

0
266

Printul Charles si sotia sa, Camilla, si-au amenajat dupa principii ecologice resedinta din Tara Galilor, situata in localitatea Llwynywermod, aprope de orasul Myddfai, din Carmarthenshire.

Dupa un an de cand au inceput lucrarile de reamenajare, Charles si Camilla au inaugurat resedinta printr-un scurt sejur si au permis presei sa viziteze domeniul si interioarele.

Cladirea este sobra, din piatra, fara gradina, iar pe o suprafata de 192 de ari se desfasoara o ferma ecologica unde se cultiva fructe si legume.

Cladirea este izolata termic cu lana si canepa, iar caldura se obtine prin foc in semineu de piatra. Mobilierul este din stejar si conifere, iar gama cromatica interioara, aleasa de Camilla, parcurge nuantele oului de rata, combinate cu alb si caramiziu.

In cladire nu exista niciun televizor si imprejurimile sunt foarte linistite, fara magazine in apropiere. Cand perechea princiara nu este prezenta, resedinta poate fi inchiriata turistilor, in regim de cinci stele, patul printului Charles fiind inclus in oferta.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.