profm campus
Campania de reciclare a hartiei si a pet-urilor, initiata de ProFM Campus, a ajuns astazi si in Grozavesti. Inarmati cu multa ciocolata Milka si baxuri de Coca-Cola, membrii ProFM Campus si-au propus sa-i scoata pe studenti la reciclat.

In fata caminului A1 de pe Splaiul Independentei, pana la ora 17, “locuitorii” din Grozavesti au putut sa schimbe hartia pe ciocolata si bidoane din plastic pe Coca-Cola. Cel mai harnic la reciclat va fi premiat cu un telefon Nokia 6300. Desi pana la ora 14 erau numai 11 nume trecute pe tabel, speram ca pana la sfarsit sa se fi adunat o cantitate considerabila de materiale reciclabile.

Ieri, 9 aprilie, actiunea s-a desfasurat in Regie. Au fost 400 de participanti si s-au strans aproximativ 500 de kg de hartie si 600 de pet-uri. Studentul care s-a bucurat de marele premiu a avut si o contributie pe masura: 15 kg de hartie. Din pacate, initiativa se va incheia maine la Complexul Leu, dar speram ca pe viitor sa fie din ce in ce mai multe initiative de acest gen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here