Programul Rabla pentru electrocasnice vine cu reduceri de 15%

0
426

Producatorii de electrocasnice ofera reduceri pentru cei care isi dau aparatura veche la casat.

Romanii care isi duc electricele si electrocasnice la centrele de reciclare in perioada 9 iunie-9 iulie pot beneficia de o reducere de pana la 15% la achizitionarea unui echipament frigorific sau a unei masini de spalat rufe din gama Electrolux, Zanussi si AEG, informeaza Electrolux si Asociatia Romana pentru Reciclare (RoRec), organizatorii acestei promotii. Pentru a beneficia de discount, posesorii de aparatura veche trebuie sa duca produsele uzate la unul dintre cele cinci puncte de colectare desemnate de unde primesc un voucher cu care isi pot cumpara din magazinele Altex si Media Galaxy noile electrocasnice.

Punctele de colectare se afla in sectorul 3 al Capitalei (str. Udricani Clucerul nr. 18, Sos Mihai Bravu nr. 319, Str. Codrii Neamtului nr. 12), in Ilfov pe Prel. Sos. Giurgiului nr. 33 A, Jilava, Platforma Arteca, Poarta 3, precum si in Pantelimon pe Bdul Biruintei nr. 98.

Consumatorii pot solicita, de asemenea, preluarea de acasa a produsului vechi, caz in care reducerea la achizitionarea noului produs este de 10%. Solicitarea preluarii se poate face telefonic la 021.232.71.84 sau pe e-mail la [email protected]

In afara de discounturile oferite de producatori, cei care renunta la vechea aparatura pentru una noua beneficiaza de o reducere substantiala a consumului de energie electrica. Spre exemplu, din datele Electrolux si Rorec, un frigider vechi de 10 ani consuma dublu fata de unul din generatia de ultima ora, iar unul vechi de 20 de ani, triplu.

Totodata, o masina de spalat din clasa de energie A consuma cu 17% mai putina energie decat una din clasa B si cu 30% in minus fata de una din clasa C. Costurile sunt mai mici si pentru apa. Astfel, studiile au demonstrat ca o masina de spalat veche de 20 de ani consuma cu 62% mai multa apa decat una de ultima generatie.

Sursa: Cotidianul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.