Array

Proiecte de mediu nefinalizate

Nici nu au inceput sa vina fondurile europene de mediu ca judetul Mures s-a aflat in doua randuri in situatia de a fi sanctionat pentru proiecte nefinalizate. Potrivit vicepresedintelui Consiliului Judetean Mures, Alexandru Petru Fratean, Sighisoarei “i-a trecut glontul pe la ureche” la inceputul acestui an, cand trebuia deschisa statia de epurare a gropii ecologice care avea o scadenta pe 31 decembrie 2006.

“Cu sprijinul CJ Mures au achitat amenda de 30.000 lei”, a spus Fratean. El a aratat ca un alt punct nevralgic este groapa ecologica de la Targu Mures, scadenta pentru finele lui 2009, in privinta careia CJ e in proces cu firma italiana “Agenda 21”. In prima instanta, CJ a castigat procesul de reziliere a contractului, deoarece partenerul italian nu si-a respectat niciuna dintre obligatii, trebuind inca de anul trecut sa deschida prima alveola.

“Suntem pregatiti sa preluam cat mai rapid investitia, pentru ca in cel mult sase luni de la preluare sa realizam prima alveola, avand creditarea asigurata din fonduri interne. In acelasi timp am demarat discutii cu mai multe societati europene interesate in gestionarea deseurilor”, a declarat Fratean.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente