Proiectul Green Bee îşi propune să îi înveţe pe copii importanţa protejării mediului inconjurător
Proiectul Green Bee isi propune sa ii invete pe copii importanta protejarii mediului inconjurator

Cel mai amplu proiect de educatie ecologica din Romania, Green Bee ii asteapta pe toti copiii dornici de o experienta unica pana pe 22 octombrie. Proiectul se adreseaza copiilor cu varste intre 6-14 ani si are ca obiectiv schimbarea atitudinii fata de mediu prin incurajarea gesturilor eco inca din copilarie. Proiectul se desfasoara in Parcul Tineretului, zona Rozariu.

Proiectul Green Bee isi propune sa ii invete pe copii importanta protejarii mediului inconjurator prin intermediul unei aventuri SF. Copiii, sub indrumarea echipajului navei format din capitanul Raxo Williams si secundul Noni, vor pleca intr-o calatorie imaginara unde vor afla informatii esentiale despre atmosfera, aer, poluare, apa si importanta acesteia, hrana, energie, deseuri si multe altele.

Proiectul se bazeaza pe tehnica invatarii prin joc, si le ofera celor mici posibilitatea de a dobandi cunostinte despre ecologie si de a-si dezvolta deprinderi prietenoase cu medul intr-o maniera atractiva si interesanta pentru ei.

,,Green Bee este un proiect amplu, care a plecat de la ideea ca educatia copiilor de astazi este baza la care se vor raporta maine, ca adulti si de la faptul ca cei mici invata cel mai bine prin povesti, prin experiente nemaivazute. Prin proiectul Green Bee ne dorim ca cei mici sa inteleaga cat este de important sa protejeze mediul inconjurator si sa invete cum sa faca acest lucru singuri, sau impreuna cu parintii lor” a declarat Raluca Fiser – Presedinte Green Revolution.

Nava isi va astepta micii astronauti in fiecare zi in parcul Tineretului, zona Rozariu, in perioada 22 iunie – 22 octombrie, in intervalul orar 9:00 – 19:00. Pentru a se bucura de aventura Green Bee, parintii isi pot inscrie si programa copiii incepand cu data de 22 iunie, pe site-ul www.green-bee.ro. Programarea participantilor se va face pe categorii de varste, astfel: 6-8 ani (luni si marti), 9-11 ani (miercuri si joi), 12-14 ani (vineri si sambata), iar duminica nava va fi deschisa pentru copiii din parc.

Dupa inscriere, copiii sunt asteptati la nava Green Bee pentru a participa la aventura SF timp de 45 de minute. La finalul calatoriei, vor avea de indeplinit misiuni terestre prin care sa demonstreze ca pot pune in practica informatiile dobandite. Participantii care au parcurs toate etapele proiectului vor intra in competitie pentru castigarea unei tabere. 50 de copii, alesi prin tragere la sorti, vor beneficia de 6 zile in tabara eco Tasuleasa Social.

Green Bee este un proiect Green Revolution, alaturi de Coca-Cola HBC Romania si Mega Image.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here