Promovarea turismului in Defileul Lapusului

  0
  360
  Promovarea turismului in Defileul Lapusului
  Promovarea turismului in Defileul Lapusului

  In aceasta saptamana, in cadrul unei Tabere Foto, opt fotografi profesionisti, respectiv Horia Manea, Poara Liviu Marian, Catalin Chiriloi, Bogdan Petrovan, Andrei Racasan, Catalina Pintea, Felician Satean, Radu Salcudean, au strabatut Tara Lapusului surprinzand cu ajutorul aparatelor de fotografiat momente din viata lapusenilor, peisaje, traditii sau monumente istorice.

  „Organizarea taberei foto a oferit fotografilor oportunitatea de a petrece o saptamana in zona Defileul Lapusului si de a imortaliza atractiile locale. Rezultatele activitatii lor se vor regasi in doua expozitii foto care se vor organiza in Bucuresti si Constanta. De asemenea, fotografiile selectionate vor fi utilizate pentru promovarea proiectului prin realizarea de brosuri, albume foto, pliante, fluturasi, afise si totodata pe portalul web dedicat zonei Defileului Lapusului”, a precizat Delia Ruzsa.

  Obiectivul general al proiectului este promovarea potentialului turistic al Defileului Lapusului prin informarea pietei turistice asupra diversitatii resurselor turistice naturale si antropice existente in acest areal geografic si prin promovarea produselor turistice specifice acestei parti a Tarii Lapusului in scopul dezvoltarii durabile a tuturor formelor de turism si cresterii atractivitatii zonei pentru investitii in domeniile adiacente turismului.

  „A fost o experienta placuta si sper si in alte proiecte de acest gen. Ma bucur ca am cunoscut tineri si studenti pasionati de fotografie. Fiind foarte incantati de ce au gasit aici, ei vor face o promovare mai departe si asa se multiplica cunoasterea Maramuresului, a Tarii Lapusului si a potentialului de care beneficiaza judetul”, a spus Felician Satean.

  Valoarea totala a proiectului este de : 991.500,00 lei, valoarea eligibila a proiectului 807.000,00 lei, valoarea eligibila nerambursabila din FEDR 685.950,00 lei, valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national 104.910,00 lei, co-finantare eligibila a beneficiarului 16.140,00 lei, valoarea TVA aferenta cheltuielilor eligibile 184.500,00 lei.

  „A fost o saptamana de lucru intensa, cu trezire la ora 5:00, dar minunata. Am surprins in aceste zile cu ajutorul aparatelor de fotografiat traditii, peisaje, sporturi extreme. Am invatat unii de la altii si am lucrat impreuna organizati pe echipe”, a punctat Radu Salcudean.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.