Protest impotriva poluarii la Timisoara

Protest impotriva poluarii la Timisoara
Protest impotriva poluarii la Timisoara

Un mic protest a avut loc, ieri, la sediul Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului (ARPM) Timisoara, trei tineri tinand sa isi exprime solidaritatea cu locuitorii orasului Sebes, care au participat, tot ieri, in numar mare – circa 2.000 de persoane – la un miting impotriva activitatii poluante a companiei Kronospan, care intentionaza sa deschida o fabrica de formaldehida.

„Am vrut sa atragem atentia ca autoritatile permit cu foarte multa usurinta activitatile industriale care aduc grave prejudicii mediului.

Suntem solidari cu cei din orasul Sebes, care protesteaza impotriva Kronospan, dar cu aceasta ocazie am dorit sa reamintim ca si in Timisoara exista o companie, Continental (fabrica de anvelope – n. r), care de multi ani produce mari necazuri pentru comunitate, din cauza puternicelor emisii de noxe”, sustine Florin Arhire, unul dintre participantii la protestul de la sediul ARPM. „Adevarul e ca pute!”, „Timisoara saluta Sebesul fara formaldehida!” si cateva mesaje impotriva activitatilor industriale nocive au fost afisate de tinerii timisoreni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *