Organizaţiile de mediu protestează în Piaţa Unirii din Cluj
Organizatiile de mediu protesteaza in Piata Unirii din Cluj

Organizatiile membre ale Aliantei pentru Diversitatea Naturii, printre care si noua din Cluj, vor protesta, miercuri, intre orele 18:00 si 20:00, in Piata Unirii.

 

Actiunea, desfasurata sub sloganul “Opriti macelul din Natura Romaniei!”, va consta in afisarea de bannere si afise pentru constientizare publica a problemelor cu care se confrunta natura Romaniei in prezent: taierile de paduri, masacrul faunei, proiectele ce distrug natura si totodata, slaba reactie a autoritatilor referitor la aceste probleme.

Organizatiile ce s-au regrupat in miscarea Alianta pentru Diversitatea Naturii au decis sa formuleze o petitie cu privire la problemele mai sus mentionate, petitie ce a adunat pana in momentul de fata peste 1.500 de semnaturi online si care va fi inaintata autoritatilor statului in perioada urmatoare protestului.

Citeste aici textul petitiei

Organizatiile din Cluj care sunt implicate: Clubul Alpin Roman – Sectia Universitara Cluj, Clubul de Cicloturism Napoca, Asociatia Kodiak, Clubul Extreme Explorer, Clubul Montan Apuseni, Asociatia de Turism Activ, Clubul Orca, Clubul Sportiv Clujul Pedaleaza si Asociatia Natura Transilvaniei.

Astfel de proteste vor avea loc si in Bucuresti (langa fantana de la Universitate) si Timisoara (langa catedrala).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here