Pui de caprioare la Microrezervatia din Constanta

0
826
Pui de c?prioare la Microrezerva?ia din Constan?a
Pui de căprioare la Microrezervația din Constanța
Pui de caprioare la Microrezervatia din Constanta
Pui de caprioare la Microrezervatia din Constanta

Iris este cea mai noua prietena a puiului de caprioara. S-au cunoscut in aceasta seara si s-au placut imediat. Mereu mangaiata si admirata, caprioara care are doar trei saptamani trece astfel mai usor peste dorul de mama ei, de care s-a pierdut. La fel si celalalt pui adus, luniseara, la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii din Constanta.

„Au fost adusi de doi oameni. Unul din babadag, unul din Buzau. S-au ratacit de mama lor si i-au adus la complex“, a declarat, pentru Neptun Tv, Adrian Bilba.

Puii de caprioara au fost primiti cum nu se poate mai bine de gazdele lor din tarc, iepurasii. Zburda prin iarba, se joaca impreuna si se iubesc nespus. Puii sunt hraniti cu biberonul. Cand am fost sa-i cunoastem, amandoi ne-au aratat cat de mofturosi pot fi.

„Sunt frumoase si mici. Sunt la fel ca in desenele animate. Seamana cu Bambi“, spun copiii.

Potrivit Neptun Tv, cele doua caprioare vor ramane in Microrezervatie pana se fac mari. Specialistii vor face tot posibilul sa le duca in mediul natural, dar in cazul in care nu se va putea, vor ramane la malul marii, unde vor putea fi admirate de turisti, dar si de constanteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.