Pui de elefanti dresati cu electrosocuri

0
415
Elefantii sunt legati si torturati pentru a invata sa
Elefantii sunt legati si torturati pentru a invata sa "danseze" ca la circ
Elefantii sunt legati si torturati pentru a invata sa "danseze" ca la circ
Elefantii sunt legati si torturati pentru a invata sa "danseze" ca la circ

Iata cum chinuie dresorii puii de elefantii care ii binedispun pe cei care platesc pentru a asista la specatcolele de circ.

Pe internet circula o serie de imagini socante, in care poate fi vazut cum dresorii de la circul Ringling Bros. dreseaza pui de elefanti.

Daca te-ai intrebat de nenumarate ori cum ajung oamenii de la circ sa controleze animalele din arena si sa le determine sa se miste in anumite feluri, cu siguranta nu te-ai gandit ca, de fapt, nu ai vrea sa afli raspunsul.

Elefantii sunt legati si torturati pentru a invata sa „danseze” ca la circ

Dresorii nu folosesc metoda clasica a recompensei pentru a invata animalele diverse trucuri, ci le supun unor tratamente extrem de dure, aplicandu-le electrosocuri si lovituri punitive, ca in cazul puilor de elefanti din poze.

Elefantii sunt batuti si obligati sa faca tumbe

Exploreaza imaginile care ne-ar putea face sa ne gandim de doua ori inainte de a cheltui bani pe bilete pentru a asista la spectacolele de la circ.

In aceste conditii poate ca nu ar trebui sa ne intrebam de ce uneori animalele reactioneaza violent la tratamentele dure aplicate de oameni si tind sa isi atace stapanii, ca in cazul lui Oleksie Pinko, dresor in cadrul unui circ din Ucraina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.